zondag 21 januari 2018

Nieuw binnen Discusvis Pigeon Blood 14-16 cm

Nieuw binnen Discusvis Pigeon Blood 14-16 cm.

De discusvis leeft voornamelijk in Zuid-Amerika meer bepaald in de landendriehoek gevormd door Venezuela, Colombia en Peru (Amazonebekken).

Hij komt zowel voor in de zwartwater-, witwater- en helderwaterrivieren. De kleuren van het water worden bepaald door geölogische en klimatologische omstandigheden. Men vind ze voornamelijk in de traag stromende en niet al te diepe gedeelten van deze meren en rivieren.

Een discus is een vis die niet erg houdt van drukte. Zelf brengt hij u tot rust bij het kijken naar zijn schoonheid en elegantie. Een discusvis kan, in geval van optimale omstandigheden tot 12 jaar leven.

Een discus is een trage eter, hij eet de hele dag maar is geen veelvraat. Hou je hem in een gezelschapsaquarium voorzie deze dan van de nodige beschuttingsplaatsen met kienhout en een aantal planten.

Bekijk de video

Lees 3410 keer

Aquariumcentershop.nl

 • Superfish Aqua 20 Junior Kit €58,95 +

  Tropisch 20 liter aquarium om kinderen (8+) bekend en enthousiast te maken met het houden van vissen. Compact aquarium dat Lees meer..
 • Hikari Algae wafers €2,75 +

  ALGAE WAFERS HIKARI TROPISCH Zinkende tabletten speciaal voor algetende vissoorten. Bevat alle essentiële voedingsstoffen die in algen voorkomen. De speciale Lees meer..
 • Colombo Bactuur Gel €5,75 +

  Colombo bactuur bevat levende bacteriën en bevorderd de werking van uw aquariumfilter. Deze bacteriën zijn gekweekt in gel zodat deze Lees meer..
 • biOrb Mos ballen 3x groen €13,65 +

  biOrb's moss balls zijn zeer natuurgetrouw en uitermate geschikt voor garnalen die tussen de sprieten graag naar algjes en andere Lees meer..
 • 1
 • 2

Het bedrijf video impressie