zaterdag 17 maart 2018

Zojuist binnen gekomen bij Aquariumcenter Tiel

Archaster Typicus 

Deze ster is gespecialiseerd in het eten van micro-organismen leven [Detritus] op de bodem. Het voordeel hiervan is dat het koraalzand schoon blijft.
Voor het overige eten ze ook fijn gewreven diepvries- en droogvoeder. De zandzeester kan tot 15 cm. groot worden.

1

Poetsvis lipvis cleaner

Poetsvissen zijn vissen die andere vissen helpen door het verwijderen van restanten dode huid en parasieten, en het reinigen van huidwonden. Het betreft hier een samenspel (symbiose) waarvan beide partijen profiteren, hetgeen aangeduid wordt als mutualisme. Poetsvissen hebben een grote betekenis voor het welzijn van vissen op koraalriffen, maar voor een deel ook voor vissen in meer noordelijke zeeën zoals de Middellandse Zee.

2

Salarias blenny

3

Sixstripe lipvis

4

Die Sesstreep-lipvis (Pseudocheilinus hexataenia) is 'n vis wat voorkom in die Indiese-Pasifiese area, die Rooi See en aan die ooskus van Afrika vanaf Oman tot by die Aliwal-bank. In Engels staan die vis bekend as die Sixstripe wrasse.

 

Lees 3259 keer

Aquariumcentershop.nl

 • Hikari Algae wafers €2,75 +

  ALGAE WAFERS HIKARI TROPISCH Zinkende tabletten speciaal voor algetende vissoorten. Bevat alle essentiële voedingsstoffen die in algen voorkomen. De speciale Lees meer..
 • biOrb Mos ballen 3x groen €13,65 +

  biOrb's moss balls zijn zeer natuurgetrouw en uitermate geschikt voor garnalen die tussen de sprieten graag naar algjes en andere Lees meer..
 • Colombo goudvis vlok €2,55 +

  Een vlokkenvoer rijk aan ingredienten voor het dagelijks voeren van Uw aquariumvissen. Lees meer..
 • Colombo Bactuur Gel €5,75 +

  Colombo bactuur bevat levende bacteriën en bevorderd de werking van uw aquariumfilter. Deze bacteriën zijn gekweekt in gel zodat deze Lees meer..
 • 1
 • 2

Het bedrijf video impressie